tiistai 15. marraskuuta 2016



Eilen siis vaikeuksien kautta päästiin perille Saksan Aacheniin. Lento meni hyvin ja löydettiin kentältä hyvin myös juna Aacheniin. Tosin junamatka ei sujunu ihan odotusten mukaan, juna oli pysähdyksissä keskellä ei mitään noin 30min, joutui peruttamaan ja vaihtamaan reitin toiseen. Koskaan meille ei selvinny et miks :D

Viimein päästiin Aacheniin ja meitä vastassa oli Ursula. Ursula on tosi mukava ja ymmärtäväinen. Hän auttoi meitä tuomaan matkalaukut asuntolaan ja käytiin sen jälkeen hakemassa ruokaa mäkkäristä.
Meiän asuntola on tosi iso ja täällä on paljon porukkaa monista eri maista, ei hirveemmin olla keretty vielä juttelemaan kenenkään kanssa. Keittiö kaikilla asukkailla on yhteinen, joten pieni järkytys tuli ku se oli tosi sotkunen ja tiskit tiskaamatta. Muuten meiän huone on ihan kiva, mutta tosi kylmä.
Käytiikin melkein heti nukkumaan, mutta en saanut nukutuksi paljoa sillä iski pieni koti-ikävä.



Tänään aamulla heräsimme jo aikaisin. Tarkoituksena oli mennä Ursulan kanssa tekemään hygienia koe, mutta riittikin kun katsoimme videon aiheesta ja allekirjoitimme paperin.
Kävimme myös tutustumassa työpaikkaamme, Marienhospital Aachen. Yllätyksenä siellä tuli, että joudumme Suvin kanssa työskentelemään erikseen. Se vähän pelottaa minua. Minä työskentelen ensimmäiset kaksi viikkoa ihan sairaalan osastolla ja seuraavat kaksi viikkoa ensihoidon tehtävissä.
Tänäänkin on vähän harmittanut ja ollu koti-ikävää, mutta silti olen innoissani kaikesta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti