sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Taas ois yks viikko takana! Tää oliki tosi rankka viikko nimittäin tehtiin Suvin kanssa eri vuoroja. Mä tein iltaa ja Suvi aamuja. Iltavuorot oli 13-21 eli ei nähty siis melkein ollenkaan muuta kun illalla hetken aikaa ennen nukkumaan menoa.
Iltavuoroissa mulla ei oikeen ollut mitään tekemistä ja vain istuin suurimman osan ajasta, joten tuntui ettei päivät lopu ollenkaan ja viikko menee hitaasti. Välillä olin mukana lääkärinkierroilla ja potilaiden iltatoimilla.
Aamuisin ennen työvuoron alkua en tehnyt muuta kuin nukuin ja katsoin elokuvia. Joten koko viikko oli aika tylsä ja työntäytteinen.

Perjantaina pääsin jo aikaisemmin töistä mutta olimme molemmat niin väsyneitä, että kävimme jo ajoissa nukkumaan. Lauantai aamupäivällä Ursula tuli hakemaan meidät ja hän näytti meille lisää kaupunkia. Kävimme autolla vähän pidemmällä mm. korkealla vuorella, josta oli tosi hienot näkymät Aacheniin.

'
Kävimme myös katsomassa toista sairaalaa ja se oli tooosi iso. Sinne kun meni sisään ni ensimmäisenä tuli mieleen ihan joku juna-asema eikä sairaala. Siellä oli liukuportaita ympäriinsä ja se oli värikäs. Kaikki seinät vihreitä, oransseja ja keltaisia. Olin ihan hämilläni, kun menimme sinne. Sairaalaan pihalla on myös iso alue johon helikopterit laskeutuvat. Mietin vain, että onneksi emme työskentele siellä vaan meidän sairaala on pienempi. 



Kävimme myös Hollannin ja Belgian rajalla. Ja siellä Belgialaisessa kahvilassa kaakaoilla.


Sitten Ursula vei meidät ostoskeskukseen ja shoppailimme vähän. Illalla lähdimme Suvin kanssa yliopisto aluelle katsomaan Aachenin yöelämää. 

Fiilikset nyt on ihan hyvät ja odotan innolla ensi viikkoa, sillä torstaina vaihdamme osastoja ja pääsen ensihoito hommiin. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti